Huisgemaakte gins bij Operation Dagger, Singapore

Alles over cadeaus – De perfecte gin gifts

Cadeaus voor de gin lover kunnen best een uitdaging zijn! Een fles gin ligt zo voor de hand, maar wat als de jarige hier al zoveel van heeft en het originele karakter al helemaal verdwenen is? Dan is het tijd voor iets anders! Wij zochten de meest toffe en creatieve gin gerelateerde cadeaus uit, voor de jarige of gewoon (stiekem) voor jezelf!

Gin-tonic lippenbalsem

Doe niet alleen je smaakpapillen een plezier, maar verwen ook je lippen met gin-tonic met deze Lovely Skincare Lip Balm!
Het mooie van deze lippenbalsem is dat het handgemaakt is en voor 100% natuurlijk is. De voedende shea butter en de parfum van jeneverbessen en citroen zorgen ervoor dat je op ieder gewenst moment van de dag kan genieten van de gin-tonic geur en smaak!

Cadeaus, Lovely gin-tonic lippenbalsem, Alles over gin.
De gin-tonic lippenbalsem koop je hier.

GT carry on kit

Wie heeft er nog een toilettas nodig tijdens het reizen als je deze reisset kan hebben?! Deze carry on kit bevat een maatbekertje, lepel, recepten, een onderzetter en een hoogwaardige siroop waarmee je eenvoudig een gin-tonic bereid. In de trein, in het vliegtuig, tijdens een picknick.. jij kunt je favo drankje nu óveral drinken!

Cadeaus, GT carry on reisset, Alles over gin.
De GT carry on kit koop je hier.

Gin in knalverpakking

Deze verpakking bevat zes kleine knalverpakkingen met 30 ml gin, een feestmuts en een slechte grap. De zes ginsoorten die hierin zitten zijn Bathtub Gin (Sloe gin), Bathtub gin, Yuletide Gin, Perry’t Tot (Navy Strength Gin), Conker Spirit Dorset Dry Gin en Tanquerray Rangpur. Dit is het perfecte cadeautje voor iemand die meer dan één cadeautje verdient!

Cadeaus, Gin crackers, Alles over gin.
De gin in knalverpakking koop je hier.

It’s gin o‘clock deurmat

Klop, klop.. visite! Ginlovers weten elkaar altijd te vinden voor het uittesten van een nieuw ginsoort of voor een fijne gin-tonic mix. Juist voor deze mensen is de gin deurmat perfect!

Cadeaus, It's gin o'clock deurmat, Alles over gin.
De deurmat koop je hier.

Gin-tonic zeep

Katervrije zeep gemaakt van de jeneverbes, citroen en limoen voor de beste start van de dag! Deze gin-tonic zeep is handgemaakt van bevat alleen natuurlijke producten. De zeep was in de eerste instantie gemaakt door de zus van de bedenkster, maar is tegenwoordig voor iedereen verkrijgbaar!

Cadeaus, Gin-tonic zeep, Alles over gin.
De gin-tonic zeep koop je hier.

G&T sokken

Nooit meer van de bank op hoeven te staan om je eigen gin-tonic te maken. Het enige wat je met deze sokken hoeft te doen is je voeten optillen en ze aan je vriend(in), huisgenoot, familielid of geliefde te laten zien!

Cadeaus, G&T sokken, Alles over gin.
De G&T sokken koop je hier.

Chocoladebollen met gin

Chocolade en gin, is er een betere combinatie? Volgens de makers van deze set is dit een match made in heaven! Deze set bestaat uit acht chocoladebollen met gin en zal iedere chocoholic een lach op het gezicht geven.

Cadeaus, Boozy Brussels chocolode ballen met gin, Alles over gin.
De Boozy Brussels chocoladebollen met gin koop je hier.

Gin Pong

Vergeet Beer Pong, Gin Pong is hét nieuwe drankspel! Dit spel is inclusief twaalf plastic gin tumblers en vier ping pong balletjes.

Cadeaus, Gin Pong, Alles over gin.
De Gin Pong koop je hier.

Gin onderzetters

Gin dient ijskoud geserveerd te worden, maar omdat je je gin-tonic niet in één keer opdrinkt kan het voorkomen dat het condens een weg naar je tafel vindt. Om kringen te voorkomen gebruik je uiteraard deze (hoe toepasselijk) gin onderzetters!

Cadeaus, Gin onderzetters, Alles over gin.

De gin onderzetters koop je hier.

Gin snijplank

Deze gin snijplank van massief hout mag niet ontbreken bij de voorbereidingen van je favoriete drankje!

Cadeaus, Gin snijplank, Alles over gin.
De gin snijplank koop je hier.

Mok gindependant woman

De perfecte mok voor elke gin liefhebbende girl boss. Feministisch verantwoord!

Cadeaus, Gin-dependant mok, Alles over gin.
De gin-dependant mok koop je hier.

Gin flow chart

Een toffe verjaardagskaart, een hart-onder-de-riem-kaart of gewoon een kaartje voor aan de muur! Deze gin flow chart is een life problem solver”!

Cadeaus, Gin flow chart, Alles over gin.
De gin flow chart koop je hier.

Waterfles Gym? I thought you said gin

Alcohol maakt dik zeggen ze, dus zo nu en dan naar de sportschool gaan is nog niet zo’n slecht idee. Deze waterfles sleept je door iedere gymsessie heen!

Cadeaus, Gin waterfles, Alles over gin
De waterfles koop je hier.

Gin sleutelhanger

Op zoek naar een kleinigheidje? Dan is deze gin sleutelhanger wat je zoekt. Het ziet er niet alleen schattig uit, maar spreekt ook de waarde van de vriendschap uit.

Cadeaus, Gin sleutelhanger, Alles over gin.
De gin sleutelhanger koop je hier.

Gin sparkle drops voor in de gin

Geef je eigen draai aan de gin-tonic metd deze kleine pipetflesjes. Doe een paar druppels in je glas en tover iedere gin-tonic om in een shiny en kleurrijk drankje!

Cadeaus, Gin sparkle drops, Alles over gin
De gin sparkle drops koop je hier.

Tijdens het schrijven van deze blog werden we echt enthousiast; er zijn zulke leuke cadeaus te verkrijgen!
Mocht je nu liever een ervaring geven, dan kan een bezoek aan een speakeasy ook een hele leuke verrassing zijn. Wij zochten de beste speakeasies in Singapore vast voor je uit, maar in Nederland zijn deze ook zeker te vinden. Cadeaus vinden voor de ginlover werd nog nooit zo makkelijk!

482
Write a comment