Dit is waarom jij je eigen gin wil maken, Alles over gin.

Alles over het maken van je eigen gin!

Tot aan Valentijnsdag dit jaar was Denise zich er niet van bewust hoe leuk én bijzonder het kon zijn om een gepersonaliseerde gin te krijgen. Een eigen gin, speciaal voor haar ontworpen inclusief love letter, WAUW!
Het duurde dan ook niet lang voordat ze hier alles van wilde weten; waar komt deze fles vandaan, hoe wordt dit gemaakt en hoe kunnen we dit onder de aandacht brengen bij Alles over gin.? Dit concept is veel te tof om niet te delen. Want wees eerlijk.. wie wil er nu geen eigen gin fles?!

Het perfecte, persoonlijke cadeau

Het is uiteraard super leuk om een unieke gin fles voor jezelf te maken en in je eigen kast neer te zetten, maar het is ook het perfecte (persoonlijke) cadeau is om iemand te verrassen!
Verras degene van wie je houdt, geef je ouders een bijzonder cadeau voor Vader- of Moederdag, laat weten dat je in verwachting bent of onhul juist het geslacht van je baby. Wil je je zomerfeestje extra bijzonder maken, zonder kerststress je familieleden toch een uniek cadeau geven of een uniek en toch persoonlijk cadeau meebrengen naar een housewarming? Een eigen gin met een gepersonaliseerd label is het antwoord!

Sip sip hooray, Maak je eigen gin- verjaardag, Alles over gin.
In drie stappen je eigen gin maken

In drie hele eenvoudige stappen maak jij nu je eigen gin. De eerste stap is natuurlijk het uitkiezen van je favoriete gin; de florale Viola, de frisse The cure of de Mediterraanse Rivièra.

Viola is een Premium Gin die naar vanille en rozenblaadjes smaakt. De botanicals die hiervoor gebruikt zijn jeneverbes, kardemom, korianderzaad, engelwortel, vanille, limoen, sinaasappel, zoethout en iriswortel.
The cure kent zachte aroma’s van sinaasappel en jeneverbes. De botanicals die voor deze Premium Gin gebruikt zijn, zijn jeneverbes, iriswortel, engelwortel, koriander, citroen en sinaasappel.
Rivièra is een fijne Mediterraanse Premium Gin met aroma’s van citrusvruchten en kruiden. Voor deze gin is er gebruik gemaakt van jeneverbes, engelwortel, koriander, sinaasappel, tijm, rozemarijn en basilicum.

Nadat je je eigen gin hebt uitgekozen kies je in de tweede stap de fles die je het beste vindt passen bij jouw gin. Je bepaalt de inhoud, de vorm én kleur van de fles. Ga je voor transparant of toch een classy zwarte fles?

In de laatste stap kun je de Picasso in je loslaten en je eigen fles compleet maken met een gepersonaliseerd label. Hierbij kan je kiezen uit bestaande labels, maar kun je ook je eigen ontwerp uploaden. Mocht je de gin als relatiegeschenk willen gebruiken, dan kun je tijdens deze stap ook eenvoudig je eigen (bedrijfs)logo toevoegen.

With love gin, Maak je eigen gin, Alles over gin.Perfect serve

Ondanks dat de combinaties eindeloos zijn, zijn er een paar perfect serves die echt het delen waard zijn:

  • Viola drink je met Fever-Tree Indian Tonic Water, een schijfje komkommer en een takje rozemarijn.
  • The cure komt het best tot zijn recht met Fever-Tree Mediterranean Tonic Water, sinaasappelzeste en jeneverbessen.
  • Rivièra laat zich perfect combineren met Fever-Tree Mediterranean Tonic Water, een takje rozemarijn of basilicum en een half kerstomaatje.

Een uniek (zakelijk) relatiegeschenk

Ben je zakelijk gezien op zoek naar een origineel en toch persoonlijk relatiegeschenk? Dan is een eigen fles hét cadeau die zich onderscheid van de “standaard” relatiegeschenken en waar nog lang over nagepraat wordt!
Speciaal voor beurzen en events zijn er zelfs mini gin flesjes (50 ml) verkrijgbaar. Wil je net iets meer geven? Kies dan voor cadeaupakketjes bestaande uit één of twee gepersonaliseerde miniflesjes, een flesje tonic, botanicals, een kaartje en bedrukte verpakking.
Uiteraard helpen wij je hier graag mee verder! Neem contact met ons op middels info@allesovergin.nl of via onze contactpagina.

Droom jij ook van je eigen fles of wil je dit als cadeau geven? Klik dan hier en let’s get started! Vergeet je foto niet te delen met ons op Instagram; #allesovergin !

1.436
Laat een bericht achter