Boek nu je Alles over gin. proeverij bij jou op locatie!
Ben je net als ons gek op gin-tonics en zou je hier graag meer over willen leren? Wij nemen je mee in de wereld van gin en leren je alles over de verschillende soorten gin, tonic én bijpassende botanicals. De Alles over gin. proeverij wordt gecombineerd met een workshop en biedt daarnaast een tof verrassingselement!

Wordt een echte gin-tonic expert

Onze gin proeverij biedt de perfecte mix van leren, ruiken, proeven en genieten. Daarbij vinden wij het verhaal achter de fles ook erg belangrijk. De gins die wij meebrengen zijn met zó veel liefde en passie gemaakt dat we dit verhaal graag met je delen.
Binnen no-time ben jij een echte gin-tonic expert en weet je precies welke gin bij jou past, hoe je de perfect serve maakt én waar je gin vandaan komt!

Wat kun je verwachten tijdens deze gin proeverij?

Tijdens onze gin proeverij nemen we je mee naar de fantastische wereld van gin! Eerst gaan we terug in de tijd voor het ontstaan van gin. Tegenwoordig is gin “hot & happening”, maar wist je dat gin vroeger ook hét drankje van de armen was en zelfs heel Londen in zijn greep heeft gehouden?

Inmiddels zijn er wereldwijd meer dan 5.500 gins verkrijgbaar. Wij begrijpen dat het zo erg lastig kiezen wordt! Daarom nemen wij verschillende mooie flessen mee en ontdekken we samen welke gincategorieën- en stijlen er zijn. Uiteraard komen hierbij ook de tonics en botanicals aan bod.

Na het ruiken en proeven is het aan jou om je eigen perfect serve te maken. Je zult ontdekken dat er qua smaak én garnering heel veel mogelijk is.

Als afsluiting hebben we nog een fijne verrassing voor je in petto.. Om een tipje van de sluier op te lichten; je drinkt er een heerlijke gin-tonic bij!

De ginvestering

Wij zorgen voor vijf mooie gins met bijbehorende tonics, garnering, glaswerk en een toffe verrassing. De gin proeverij duurt circa twee uur en vindt plaats op jouw locatie of een nader te bepalen locatie.
Neem voor de prijs, het aantal personen en speciale wensen contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Je kunt ons bereiken middels het contactformulier hiernaast of via proeverij@allesovergin.nl.