Boek nu je Alles over gin. proeverij bij jou op locatie!
Ben je net als ons gek op gin-tonics en zou je hier graag meer over willen leren? Wij nemen je mee in de wereld van gin en leren je alles over de verschillende soorten gin, tonic én bijpassende botanicals. De Alles over gin. proeverij wordt gecombineerd met een workshop en biedt daarnaast een tof verrassingselement!

Wordt een echte gin-tonic expert

Onze gin proeverij biedt de perfecte mix van leren, ruiken, proeven en genieten. Daarbij vinden wij het verhaal achter de fles ook erg belangrijk. De gins die wij meebrengen zijn met zó veel liefde en passie gemaakt dat we dit verhaal graag met je delen.
Binnen no-time ben jij een echte gin-tonic expert en weet je precies welke gin bij jou past, hoe je de perfect serve maakt én waar je gin vandaan komt!

Wat kun je verwachten tijdens deze gin proeverij?

Tijdens onze gin proeverij nemen we je mee naar de fantastische wereld van gin! Eerst gaan we terug in de tijd voor het ontstaan van gin. Tegenwoordig is gin “hot & happening”, maar wist je dat gin vroeger ook hét drankje van de armen was en zelfs heel Londen in zijn greep heeft gehouden?

Inmiddels zijn er wereldwijd meer dan 5.500 gins verkrijgbaar. Wij begrijpen dat het zo erg lastig kiezen wordt! Daarom nemen wij verschillende mooie flessen mee en ontdekken we samen welke gincategorieën- en stijlen er zijn. Uiteraard komen hierbij ook de tonics en botanicals aan bod.

Na het ruiken en proeven is het aan jou om je eigen perfect serve te maken. Je zult ontdekken dat er qua smaak én garnering heel veel mogelijk is.

Als afsluiting hebben we nog een fijne verrassing voor je in petto.. Om een tipje van de sluier op te lichten; je drinkt er een heerlijke gin-tonic bij!

De ginvestering

Wij zorgen voor vijf mooie gins met bijbehorende tonics, garnering, glaswerk en een toffe verrassing. De gin proeverij duurt circa twee uur en vindt plaats op jouw locatie of een nader te bepalen locatie.
Neem voor de prijs, het aantal personen en speciale wensen contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Je kunt ons bereiken middels het contactformulier hiernaast of via proeverij@allesovergin.nl.

Hoe anderen de Alles over gin. proeverij hebben ervaren:

Tjerk & Anouk

Wat een ontzettend leuke gin proeverij hebben wij gehad!
De twee hosts, Pascal en Denise, hebben beiden echt een passie voor gin en hebben ons een hele avond vermaakt.
We mochten zelfs een eigen gin maken. Erg ginspirerend!
We gaan dit zeker nog eens doen!

Marije

Super lekkere en leerzame avond!
Leuk om zelf bezig te zijn met verschillende soorten gin en tonics en ondertussen de geschiedenis en de verhalen te horen over het ontstaan van de gin.
Een aanrader voor een geslaagde avond!

Matthan

Een gezellige avond gehad met Pascal en Denise.
Twee mooie mensen met liefde voor gin en daarbij de nodige deskundigheid en enthousiasme.
Met ontzettend leuke afsluiter!
Echt een aanrader!

Anne

Wat een verrassende leuke avond was dit!
Pascal en Denise hebben echt hun passe hier liggen en brengen dat helemaal over. Na deze avond weet je een stuk meer over verschillende gins, maar ook over verschillende tonics. De aankleding was hip en gezellig!
Ik zou dit zeker aanraden; met vrienden, familie of op je trouwdag!

Mo

Wij hebben genoten van een gin proeverij georganiseerd door het leuke stel van Alles over gin.!
De hele avond was verzorgd met verschillende soorten gin die we mochten proeven. Niet alleen mochten we genieten van de lekkerste gins, maar we kregen ook informatie over de verschillende soorten! Het was erg leuk om meer te weten te komen over het drankje dat ik regelmatig drink!!
Ik zou de gin proeverij van Alles over gin. aan iedereen aanraden en zeker als je een leuke avond wilt hebben!!
Het was heel gezellig en complimenten voor de manier van presenteren!

Wilma

Wat een leuke workshop!! Ik had nog niet eerder gin en tonic gedronken, dus ik liet me verrassen. Ik vind niet alles lekker, maar vond het wel erg leuk om de uitleg erbij te horen. Er was zelfs eentje die ik lekker vind! Bedankt!

Hèlen

Ondanks dat ik geen alcohol drink vond ik het een zeer geslaagde avond. Aan het eind van de proeverij heb ik toch nog een heerlijke gin-tonic gemaakt.

Lotte

Leuke informatieve avond. Pascal en Denise vertellen veel nieuwtjes over gin, tonic, smaakjes en rietjes. Dank!

Hahn

Een verrassende workshop waar ik veel over gin en tonics geleerd heb. Wat een heerlijke diverse drank!

Lotte

Mooie aankleding, leuke achtergrondinfo, goede gins, ludieke verrassing en interessant om verschillende tonics te proeven.

Gosia

Leuk en gezellig!

Jacqueline

Jullie enthousiasme is aanstekelijk. Leuke opzet & goede mix tussen info en proeven.

Callum

Amazing experience, presentation and knowledge. It was a fantastic, super cosy fun day. If you are bored of the usual this is really a great time.

Jan

Ik vond het een duidelijke presentatie, veel geleerd, leuke afloop!

Anjali

Het was een leuke informatieve proeverij met lekkere gin-tonics ertussen! Ben totaal niet van de gin-tonic, maar zelfs ik vond het lekker!

Jan

Erg leuke ervaring. Veel geleerd, zelfs als gindrinker.
Aanrader!

Ester

Erg gezellig, mooie en leuke verhalen over de gin. En ook al lust iemand geen gin-tonic, er zit toch eentje tussen die iemand lust.

Renée

Ik lust normaal geen gin-tonic, maar vond dit echt heerlijk. Gezellige middag met interessante verhalen.

Peter

Een super gezellige dag met een hoop lekkere drankjes!

Robin

Ik vond het een duidelijke presentatie, veel geleerd, leuke afloop!

Nathalie

Ik heb genoten van jullie presentatie! Jullie zijn enthousiast, vertellen veel over de verschillende gin soorten! Al met al een leuke avond! Veel succes in de toekomst!

Wendy

Heel leuk gedaan. Goede kennis van gin & een uitgebreid assortiment.
Fijne avond gehad, bedankt!

Nancy

Gezellig, informatieve en vooral lekkere avond. Heel leuk om meer achtergronden te horen bij de verschillende gins en tonics, de makers en de ingrediënten. Dan geniet je nog meer van het lekkerste drankje. Top!

Staat jouw recensie binnenkort hier?