Boek nu je Alles over gin. proeverij bij jou op locatie!
Ben je net als ons gek op gin-tonics en zou je hier graag meer over willen leren? Wij nemen je mee in de wereld van gin en leren je alles over de verschillende soorten gin, tonic én bijpassende botanicals. De Alles over gin. proeverij wordt gecombineerd met een workshop en biedt daarnaast een tof verrassingselement!

Wordt een echte gin-tonic expert

Onze gin proeverij biedt de perfecte mix van leren, ruiken, proeven en genieten. Daarbij vinden wij het verhaal achter de fles ook erg belangrijk. De gins die wij meebrengen zijn met zó veel liefde en passie gemaakt dat we dit verhaal graag met je delen.
Binnen no-time ben jij een echte gin-tonic expert en weet je precies welke gin bij jou past, hoe je de perfect serve maakt én waar je gin vandaan komt!

Wat kun je verwachten tijdens deze gin proeverij?

Tijdens onze gin proeverij nemen we je mee naar de fantastische wereld van gin! Eerst gaan we terug in de tijd voor het ontstaan van gin. Tegenwoordig is gin “hot & happening”, maar wist je dat gin vroeger ook hét drankje van de armen was en zelfs heel Londen in zijn greep heeft gehouden?

Inmiddels zijn er wereldwijd meer dan 5.500 gins verkrijgbaar. Wij begrijpen dat het zo erg lastig kiezen wordt! Daarom nemen wij verschillende mooie flessen mee en ontdekken we samen welke gincategorieën- en stijlen er zijn. Uiteraard komen hierbij ook de tonics en botanicals aan bod.

Na het ruiken en proeven is het aan jou om je eigen perfect serve te maken. Je zult ontdekken dat er qua smaak én garnering heel veel mogelijk is.

Als afsluiting hebben we nog een fijne verrassing voor je in petto.. Om een tipje van de sluier op te lichten; je drinkt er een heerlijke gin-tonic bij!

De ginvestering

Wij zorgen voor vijf mooie gins met bijbehorende tonics, garnering, glaswerk en een toffe verrassing. De gin proeverij duurt circa twee uur en vindt plaats op jouw locatie of een nader te bepalen locatie.
Neem voor de prijs, het aantal personen en speciale wensen contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Je kunt ons bereiken middels het contactformulier hiernaast of via proeverij@allesovergin.nl.

Arrangementen

Door diverse toffe samenwerkingen is het nu ook mogelijk om de Alles over gin. proeverij uit te breiden tot een heus (dag)arrangement.
Bekijk hieronder de mogelijkheden!

 

Alles over gin. x Elly’s Beach & Bistro

Elly’s Beach & Bistro is een combinatie van beachbar en restaurant mét een eigen strand. Wij vinden dit echt een hele fijne plek; je geniet hier van een goede maaltijd, heerlijke cocktails en geweldig uitzicht op het merengebied rondom Wanneperveen. Super enthousiast zijn we dan ook over onze samenwerking met Elly’s Beach & Bistro!

Door deze samenwerking kun jij nu de Alles over gin. proeverij uitbreiden tot een heus (dag)arrangement. Denk hierbij aan een Alles over gin. proeverij gecombineerd met een lunch of diner en allerlei toffe activiteiten, zoals flyboarden, een graffitiworkshop, DAF tours, laser kleiduifschieten en vaartochten door het geweldige Weerribben-Wieden gebied. Gedurende de dag wordt je geheel ontzorgt en het enige dat jij hoeft te doen is genieten met een hoofdletter g!

Ben je klaar om je eigen (dag)arrangement samen te stellen? Neem dan contact met ons op zodat wij samen de wensen en mogelijkheden kunnen bespreken!

 

Boek je arrangement

Hoe anderen de Alles over gin. proeverij hebben ervaren:

Tjerk & Anouk

Wat een ontzettend leuke gin proeverij hebben wij gehad!
De twee hosts, Pascal en Denise, hebben beiden echt een passie voor gin en hebben ons een hele avond vermaakt.
We mochten zelfs een eigen gin maken. Erg ginspirerend!
We gaan dit zeker nog eens doen!

Marije

Super lekkere en leerzame avond!
Leuk om zelf bezig te zijn met verschillende soorten gin en tonics en ondertussen de geschiedenis en de verhalen te horen over het ontstaan van de gin.
Een aanrader voor een geslaagde avond!

Matthan

Een gezellige avond gehad met Pascal en Denise.
Twee mooie mensen met liefde voor gin en daarbij de nodige deskundigheid en enthousiasme.
Met ontzettend leuke afsluiter!
Echt een aanrader!

Anne

Wat een verrassende leuke avond was dit!
Pascal en Denise hebben echt hun passe hier liggen en brengen dat helemaal over. Na deze avond weet je een stuk meer over verschillende gins, maar ook over verschillende tonics. De aankleding was hip en gezellig!
Ik zou dit zeker aanraden; met vrienden, familie of op je trouwdag!

Mo

Wij hebben genoten van een gin proeverij georganiseerd door het leuke stel van Alles over gin.!
De hele avond was verzorgd met verschillende soorten gin die we mochten proeven. Niet alleen mochten we genieten van de lekkerste gins, maar we kregen ook informatie over de verschillende soorten! Het was erg leuk om meer te weten te komen over het drankje dat ik regelmatig drink!!
Ik zou de gin proeverij van Alles over gin. aan iedereen aanraden en zeker als je een leuke avond wilt hebben!!
Het was heel gezellig en complimenten voor de manier van presenteren!

Staat jouw recensie binnenkort hier?