De VerGINdingsbox van Alles over gin, Bobby´s Schiedam Dry Gin, Vording´s Gin, Ginbons
De VerGINdingsbox, de box die voor verbinding zorgt, Alles over gin.

De VerGINdingsbox, dé box die zorgt voor verbinding

De VerGINdingsbox staat voor verbinden, contact houden en samen genieten van unieke momenten. Drie dingen die voorheen heel vanzelfsprekend waren. Tegenwoordig hangt hier een hele andere betekenis aan en hebben wij ons leven hier op aangepast. Zowel thuis als op het werk. De échte verbinding ontbreekt.

En juist daarom hebben wij de VerGINdingsbox ontwikkeld voor ondernemers! Zeker in deze tijd moeten we er voor elkaar zijn, steek elkaar een hart onder de riem en geef een VerGINdingsbox aan medewerkers, klanten, relaties en businessclubleden. Laat weten dat je aan hen denkt en je betrokken voelt, ondanks dat er nu een afstand is gecreëerd.

Wat kun je verwachten?
De VerGINdingsbox bestaat uit twee geweldige Nederlandse gins te weten Bobby’s Schiedam Dry Gin en Vørding’s Gin, twee ginbons met lepeltje, twee flesjes Fentimans Connoisseurs Tonic Water en een handige ginkaart voor het maken van de perfect serves. De gin-tonics drink je natuurlijk in een limited edition Alles over gin. ballonglas.

Wat deze producten zo bijzonder maakt? Het formaat van Bobby’s Schiedam Dry Gin is niet in Nederland verkrijgbaar, Vørding’s Gin is één van de allereerste gins van Nederland, de ginbons zijn speciaal ontwikkeld voor de VerGINdingsbox en zijn nergens anders verkrijgbaar dan bij ons. Daarbij zijn de tonics op dusdanige wijze ontwikkeld dat zij gin drinken naar een heel ander niveau liften.

Het is een ervaring die je meegemaakt wilt hebben want dát verbindt; samen een beleving creëren, samen genieten van producten die exclusief voor jullie ontwikkeld zijn.

De ginvestering?
€ 39,95 excl. BTW per VerGINdingsbox.

Liever een alcoholvrije VerGINdingsbox? Klik dan hier.
Wil je liever een eigen pakket samenstellen op basis van de VerGINdingsbox? Klik dan hier voor de specials.

Bestel nu
The business of life is human connection
Creëer bijzondere momenten
met unieke producten
die zorgen voor verbinding
Life should taste as good as limited editions
Welke unieke producten zitten er in de VerGINdingsbox?

Ginbons

De Ginbon® is de allereerste bonbon in Nederland gemaakt met gin die in een potje geserveerd wordt!
Dit geweldige, smaakvolle product is speciaal voor Alles over gin. ontwikkeld door een chef-kok die al meer dan veertig jaar vol passie in de keuken staat en gespecialiseerd is in het maken van bonbons en chocolade.
In de VerGINdingsbox vind je twee ginbons gemaakt van de beste ingrediënten in combinatie met Bobby’s Schiedam Dry Gin en Vørding’s Gin!

Fentimans Connoisseurs Tonic Water

De Fentimans Connoisseurs Tonic Water kan iets wat andere tonics niet kunnen.. Deze tonic is door haar delicate smaakprofiel in staat om de aroma’s van de botanicals naar boven te halen waardoor de gin volledig tot haar recht komt. De smaken Van Bobby’s Schiedam Dry Gin en Vørding’s Gin treden in combinatie met de Fentimans Connoisseurs Tonic Water duidelijk naar de voorgrond in plaats van dat zij “maar” subtiel aanwezig zijn in de gin-tonic. Gin drinken wordt zo een hele andere beleving!

Ginkaart

Uiteraard is het handig om te weten hoe de gin-tonics met Bobby’s Schiedam Dry Gin en Vørding’s Gin het beste geserveerd kunnen worden. Daarom bevat de VerGINdingsbox ook een ginkaart met de bereidingswijze (inclusief QR code voor de receptenvideo) en de toe te voegen ingrediënten.
Het enige dat dan nog hoeft te gebeuren is het inschenken van een mooie gin-tonic, het pakken van het bijgevoegde lepeltje & ginbon én samen dat ene unieke moment creëren!

Bobby’s Schiedam Dry Gin

Bobby’s Schiedam Dry Gin is een Nederlandse gin met Indonesische roots, ontwikkeld door Sebastiaan van Bokkel. Het oorspronkelijke recept komt van zijn opa, Jacobus Alfons. Toen Jacobus naar Nederland kwam, miste hij de smaak van Indonesië zo erg dat hij besloot de Indonesische kruiden en specerijen aan zijn jenever toe te voegen. Dit resulteerde uiteindelijk in deze kruidige en aromatische gin gemaakt van kruidnagel, cubeb peper, kaneel, koriander, limoengras, jeneverbes, venkel en rozenbottels!

Alles over gin. ballonglas

Het ballonglas is het perfecte glas voor een gin-tonic. Door de ronde en toelopende vorm respecteert het de verschillende smaken van de botanicals waardoor deze aroma’s volledig tot hun recht komen. De lange steel zorgt ervoor dat de gin-tonic niet opwarmt als je deze in je hand vasthoudt.
Normaal gesproken worden de Alles over gin. ballonglazen alleen voor proeverijen gebruikt, maar voor de VerGINdingsbox wordt er graag een uitzondering gemaakt!
Tip: gebruik grote ijsblokjes, deze smelten minder snel.

Vørding’s Gin

Vørding’s Gin is ontwikkeld door Thomas Vørding en is één van de eerste Nederlandse gins. Thomas drinkt zijn Martini het liefst met een goede gin en gezien het aanbod in 2013 zo gering was, besloot hij een eigen gin te gaan maken. Voor de productie van Vørding’s Gin wordt er gebruik gemaakt van citroen(sap), sinaasappelschil, jeneverbes, Ceylon kaneel en cederhout. Dit cederhout hakt en toast Thomas overigens zelf thuis! Het resultaat is een licht kruidige gin met een fijne citrus smaak. De afdronk wordt bepaald door een zachte smaak van cederhout.

Bestel hier jouw VerGINdingsboxen!
(let op: KVK nummer verplicht)

    Ps. Ben je op zoek naar een alcoholvrij pakket? Klik dan hier voor de VerGINdingsbox zonder alcohol.